TOKAT / TURHAL - Gökdere İlkokulu

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri Turhal kapalı spor salonunda yapılan sportif yetenek tarama etkinliklerine katıldılar.

2023-2024 1. döneminde öğrencilerimiz karnelerini aldı.

Ara

Okulumuz  öğrencileri her yil 12- 18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yer Malı haftasını , sınıflarında yaptıkları etkinlikle kutladılar. Yerli malının anlamını ve önemini, ülkemizde yetişen ürünleri, topraklarımızın ve çiftçilerimizin değerini neden bilmek gerektiğini öğrendiler.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün 85. yıldönümünde herkese düşen en büyük görev; “Atatürk`ü ve en büyük eseri Cumhuriyet`i anlamak, Cumhuriyet`in değerlerini her koşulda korumak veTürkiye`yi aydınlık yarınlara taşımaktır”

Cumhuriyetimizin 100. yılı coşku ile kutlandı.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayan 2023-2024 eğitim-öğretim yılının  öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve bütün eğitim çalışanlarımız adına verimli geçmesini temenni ediyor, bilginin hâkim olduğu bir toplum dileklerimizle yeni eğitim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.